1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

my bios loss the configuration

Discussion in 'Windows 7' started by Esteve Valentí, Jul 29, 2010.

  1. Esteve Valentí

    Esteve Valentí Flightless Bird

    hello... my computer loss the bios information... i has changed the
    battery and
    then reconfigured the bios data, time, etc... but when i unplug the
    computer of the
    electric cable loss the bios configuration... and i do not know way
    this do and how
    to solve...
    The bios it's the latest beta version of the support web of my
    motherboard ASUSP5GD2-X
    Maybe can be because it's a beta version?

    Now I has unplugged the frontal case usb because one runs right and the
    other
    do not detect the things plugged... but the light appears... and I
    thing this can be
    thing that consume the battery energy... I don't know... :-(

    Thank's !!!
     
  2. Tim Slattery

    Tim Slattery Flightless Bird

    Esteve Valentí <evalenti@gmail.com> wrote:

    >hello... my computer loss the bios information... i has changed the
    >battery and then reconfigured the bios data, time, etc... but when
    >i unplug the computer of the electric cable loss the bios
    > configuration... and i do not know way this do and how
    >to solve...


    That says to me that you didn't get the new BIOS battery inserted
    correctly.

    --
    Tim Slattery
    Slattery_T@bls.gov
    http://members.cox.net/slatteryt
     
  3. R. C. White

    R. C. White Flightless Bird

    Hi, Esteve.

    Sounds like you need to have a serious conversation with ASUS.

    This is not a Win7 problem. Heck, it's not even a Microsoft problem. The
    problem is with either the BIOS or the motherboard, neither of which is
    built by Microsoft. Once you solve the BIOS problem, post back here for any
    help you might need to install and use Win7.

    You might start with one of these three newsgroups:
    alt.comp.periphs.mainboard.asus
    alt.comp.periphs.mainboards.asus
    alt.comp.pheriphs.mainboard.asus

    (I don't know which is the REAL one probably the first - the others are just
    misspellings.)

    There are others, such as asus.support.english.mainboard. Just search your
    news server's Newsgroups list to find them.

    RC
    --
    R. C. White, CPA
    San Marcos, TX
    rc@grandecom.net
    Microsoft Windows MVP
    Windows Live Mail 2010 (15.3.2804.0607) in Win7 Ultimate x64)

    "Esteve Valentí" wrote in message news:i2s44a$5oj$1@speranza.aioe.org...

    hello... my computer loss the bios information... i has changed the
    battery and
    then reconfigured the bios data, time, etc... but when i unplug the
    computer of the
    electric cable loss the bios configuration... and i do not know way
    this do and how
    to solve...
    The bios it's the latest beta version of the support web of my
    motherboard ASUSP5GD2-X
    Maybe can be because it's a beta version?

    Now I has unplugged the frontal case usb because one runs right and the
    other
    do not detect the things plugged... but the light appears... and I
    thing this can be
    thing that consume the battery energy... I don't know... :-(

    Thank's !!!
     
  4. Peter Foldes

    Peter Foldes Flightless Bird

    Esteve

    Usual sign of battery inserted upside down. Check the battery and how you inserted
    it

    --
    Peter

    Please Reply to Newsgroup for the benefit of others
    Requests for assistance by email can not and will not be acknowledged.
    http://www.microsoft.com/protect

    "Esteve Valentí" <evalenti@gmail.com> wrote in message
    news:i2s44a$5oj$1@speranza.aioe.org...
    > hello... my computer loss the bios information... i has changed the battery and
    > then reconfigured the bios data, time, etc... but when i unplug the computer of
    > the
    > electric cable loss the bios configuration... and i do not know way this do and
    > how
    > to solve...
    > The bios it's the latest beta version of the support web of my motherboard
    > ASUSP5GD2-X
    > Maybe can be because it's a beta version?
    >
    > Now I has unplugged the frontal case usb because one runs right and the other
    > do not detect the things plugged... but the light appears... and I thing this can
    > be
    > thing that consume the battery energy... I don't know... :-(
    >
    > Thank's !!!
    >
    >
     
  5. Doum

    Doum Flightless Bird

    =?ISO-8859-15?Q?Esteve_Valent=ED?= <evalenti@gmail.com> écrivait
    news:i2s44a$5oj$1@speranza.aioe.org:

    > hello... my computer loss the bios information... i has changed the
    > battery and
    > then reconfigured the bios data, time, etc... but when i unplug the
    > computer of the
    > electric cable loss the bios configuration... and i do not know way
    > this do and how
    > to solve...
    > The bios it's the latest beta version of the support web of my
    > motherboard ASUSP5GD2-X
    > Maybe can be because it's a beta version?
    >
    > Now I has unplugged the frontal case usb because one runs right and the
    > other
    > do not detect the things plugged... but the light appears... and I
    > thing this can be
    > thing that consume the battery energy... I don't know... :-(
    >
    > Thank's !!!
    >
    >


    Are you sure the new battery was good? I've seen some that were DOA.

    Also make sure it's not installed upside down.

    USB ports don't draw power from the BIOS battery.

    HTH
     

Share This Page