1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

IE8 Doesn't open links

Discussion in 'Internet Explorer' started by swassociates, Apr 12, 2010.

  1. swassociates

    swassociates Flightless Bird

    I just did a fresh install of W7 Ultimate and since the change IE8 is acting
    strangely. When I click on links in a web page there is no reaction at all. I
    turned off the popup blocker and that had no effect. Also when I was trying
    to post this message with IE8 it wouldn't let me open the new message box. I
    ended up doing it with FireFox. I have other W7 Ultimate installs with IE8
    that work just fine. Any ideas?
     
  2. swassociates

    swassociates Flightless Bird

    One more thing. This isn't consistent, some links will open. However the
    one's that won't also don't react when I attempt to open them using the "Open
    In New Tab" or "Open In New Page" selection. Once again the same links work
    fine when using FireFox.

    "swassociates" wrote:

    > I just did a fresh install of W7 Ultimate and since the change IE8 is acting
    > strangely. When I click on links in a web page there is no reaction at all. I
    > turned off the popup blocker and that had no effect. Also when I was trying
    > to post this message with IE8 it wouldn't let me open the new message box. I
    > ended up doing it with FireFox. I have other W7 Ultimate installs with IE8
    > that work just fine. Any ideas?
     
  3. rob^_^

    rob^_^ Flightless Bird

    Tools>Internet Options - Security tab, click "Reset all zones to default"
    button

    Regards.

    "swassociates" <swassociates@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:417BE7B3-84E9-4722-8401-E05A2EF140EB@microsoft.com...
    > I just did a fresh install of W7 Ultimate and since the change IE8 is
    > acting
    > strangely. When I click on links in a web page there is no reaction at
    > all. I
    > turned off the popup blocker and that had no effect. Also when I was
    > trying
    > to post this message with IE8 it wouldn't let me open the new message box.
    > I
    > ended up doing it with FireFox. I have other W7 Ultimate installs with IE8
    > that work just fine. Any ideas?
    >
     
  4. swassociates

    swassociates Flightless Bird

    I tried that and it had no effect. Is it possible to reload IE8 somehow. I've
    gone to the Windows IE8 page and since I already have IE8 and W7 it doesn't
    let me download it. Is it possible to run a repair utility?

    Thanks


    "rob^_^" wrote:

    > Tools>Internet Options - Security tab, click "Reset all zones to default"
    > button
    >
    > Regards.
    >
    > "swassociates" <swassociates@discussions.microsoft.com> wrote in message
    > news:417BE7B3-84E9-4722-8401-E05A2EF140EB@microsoft.com...
    > > I just did a fresh install of W7 Ultimate and since the change IE8 is
    > > acting
    > > strangely. When I click on links in a web page there is no reaction at
    > > all. I
    > > turned off the popup blocker and that had no effect. Also when I was
    > > trying
    > > to post this message with IE8 it wouldn't let me open the new message box.
    > > I
    > > ended up doing it with FireFox. I have other W7 Ultimate installs with IE8
    > > that work just fine. Any ideas?
    > >
     
  5. demarie

    demarie Flightless Bird

    I am also having this problem, it just started yeserday out of nowhere, links
    wont open regardless of pop up blocker settings. I am using opera until I
    can figure out the problem.

    I also tried his fix, with no success..

    I need to know if IE 8 can be fixed or reinstalled, I uninstalled extra tool
    bars, and ran super anti spywhere which found a lot of ad tracking, deleted
    everything, re booted and still having the problem.

    I hope someone has a solution it is very annoying

    "swassociates" wrote:

    > I tried that and it had no effect. Is it possible to reload IE8 somehow. I've
    > gone to the Windows IE8 page and since I already have IE8 and W7 it doesn't
    > let me download it. Is it possible to run a repair utility?
    >
    > Thanks
    >
    >
    > "rob^_^" wrote:
    >
    > > Tools>Internet Options - Security tab, click "Reset all zones to default"
    > > button
    > >
    > > Regards.
    > >
    > > "swassociates" <swassociates@discussions.microsoft.com> wrote in message
    > > news:417BE7B3-84E9-4722-8401-E05A2EF140EB@microsoft.com...
    > > > I just did a fresh install of W7 Ultimate and since the change IE8 is
    > > > acting
    > > > strangely. When I click on links in a web page there is no reaction at
    > > > all. I
    > > > turned off the popup blocker and that had no effect. Also when I was
    > > > trying
    > > > to post this message with IE8 it wouldn't let me open the new message box.
    > > > I
    > > > ended up doing it with FireFox. I have other W7 Ultimate installs with IE8
    > > > that work just fine. Any ideas?
    > > >
     
  6. swassociates

    swassociates Flightless Bird

    After 2 1/2 hours on the phone with Shakir in Mumbai he figured it out. He
    reloaded all of the DLL's in the registry and we were brand new again. IE
    tech support in India was quite helpful.

    Thanks

    "demarie" wrote:

    > I am also having this problem, it just started yeserday out of nowhere, links
    > wont open regardless of pop up blocker settings. I am using opera until I
    > can figure out the problem.
    >
    > I also tried his fix, with no success..
    >
    > I need to know if IE 8 can be fixed or reinstalled, I uninstalled extra tool
    > bars, and ran super anti spywhere which found a lot of ad tracking, deleted
    > everything, re booted and still having the problem.
    >
    > I hope someone has a solution it is very annoying
    >
    > "swassociates" wrote:
    >
    > > I tried that and it had no effect. Is it possible to reload IE8 somehow. I've
    > > gone to the Windows IE8 page and since I already have IE8 and W7 it doesn't
    > > let me download it. Is it possible to run a repair utility?
    > >
    > > Thanks
    > >
    > >
    > > "rob^_^" wrote:
    > >
    > > > Tools>Internet Options - Security tab, click "Reset all zones to default"
    > > > button
    > > >
    > > > Regards.
    > > >
    > > > "swassociates" <swassociates@discussions.microsoft.com> wrote in message
    > > > news:417BE7B3-84E9-4722-8401-E05A2EF140EB@microsoft.com...
    > > > > I just did a fresh install of W7 Ultimate and since the change IE8 is
    > > > > acting
    > > > > strangely. When I click on links in a web page there is no reaction at
    > > > > all. I
    > > > > turned off the popup blocker and that had no effect. Also when I was
    > > > > trying
    > > > > to post this message with IE8 it wouldn't let me open the new message box.
    > > > > I
    > > > > ended up doing it with FireFox. I have other W7 Ultimate installs with IE8
    > > > > that work just fine. Any ideas?
    > > > >
     
  7. Stionmy

    Stionmy Flightless Bird

    Hi, maybe you can uninstall the IE 8. Download a new one on other computer, and then copy it to your computer and install it.
    Joyhong
     
  8. Dan

    Dan Flightless Bird

    "undisclosed" wrote in message
    news:a6025d9d0443a01e6a6ab5024cff7118@nntp-gateway.com...
    >
    > Hi, maybe you can uninstall the IE 8. Download a new one on other
    > computer, and then copy it to your computer and install it.
    > Joyhong
    >


    You can't uninstall IE8 in Windows 7!

    --
    Dan
     
  9. jerrywoodward

    jerrywoodward Flightless Bird

    Yes same problems here, with IE8 / XP.
    Inconsistent browsing or even just
    clicking on an address in your favourites.
    or even browsing within my hotmail page.

    The status bar shows "waiting for" the url,
    or "transferring data" from the url, the
    progress bar inching up, but it never gets
    there. Sometimes using the back/forward
    buttons it will get there after a few attempts,
    or even copying and pasting the hyperlink
    url into the address box will often work.

    Almost seems like a comms/DNS problem,
    The router lights flash as they normally
    would, but nothing happens.

    And yes, firefox works fine!
     

Share This Page