1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RE: Web page images have shrunk

Discussion in 'Internet Explorer' started by Lynn, Jan 31, 2010.

  1. Lynn

    Lynn Flightless Bird

    Even so, I have noticed that what was 100% in IE v.7, is now 125% in IE v.8

    "hrw444" wrote:

    > Never mind. I fixed it. There a not too obvious drop down at the bottom
    > right corner that had somehow gotten changed to 10% - so upping it to 100%
    > cured the problem. Oh, if only all problems were so easy to remedy!!
    > --
    > Joan H.
    >
    >
    > "hrw444" wrote:
    >
    > > The images on the web, running IE8 on an Acer Netbook, have shrunk to
    > > miniscule size. For instance, the whole of Google.com is only 1/2 inch by
    > > 1/16th. I thought my new Acer had gone out, but non internet stuff is fine,
    > > only web pages. I tried shutting down and also did a "reset" on Internet
    > > tools/advanced, but didn't work. Thanks for any help.
    > > --
    > > Joan H.
     
  2. rob^_^

    rob^_^ Flightless Bird

    Hi Lynn,

    That is your High resolution screen settings of 120 DPI.

    Management instructions vary depending upon your OS version.

    Regards.

    "Lynn" <Lynn@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:81C237D3-D8A6-4793-A581-14AD2F0CA338@microsoft.com...
    > Even so, I have noticed that what was 100% in IE v.7, is now 125% in IE
    > v.8
    >
    > "hrw444" wrote:
    >
    >> Never mind. I fixed it. There a not too obvious drop down at the bottom
    >> right corner that had somehow gotten changed to 10% - so upping it to
    >> 100%
    >> cured the problem. Oh, if only all problems were so easy to remedy!!
    >> --
    >> Joan H.
    >>
    >>
    >> "hrw444" wrote:
    >>
    >> > The images on the web, running IE8 on an Acer Netbook, have shrunk to
    >> > miniscule size. For instance, the whole of Google.com is only 1/2 inch
    >> > by
    >> > 1/16th. I thought my new Acer had gone out, but non internet stuff is
    >> > fine,
    >> > only web pages. I tried shutting down and also did a "reset" on
    >> > Internet
    >> > tools/advanced, but didn't work. Thanks for any help.
    >> > --
    >> > Joan H.
     

Share This Page