1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Missing images

Discussion in 'Windows XP' started by B Ronan, Jan 7, 2010.

  1. B Ronan

    B Ronan Flightless Bird

    For some time now on web pages, images are not being displayed and are
    replaced with an "x". This happened before and I fixed it quite easily. Now
    I forget what I did. In Internet Options I have enabled (ticked) "Show
    pictures" and disabled (unticked) "Show image download placeholders" Any
    other ideas please?

    --
    bronan@talktalk.net
     
  2. John Inzer

    John Inzer Flightless Bird

    B Ronan wrote:
    > For some time now on web pages, images are not being displayed and are
    > replaced with an "x". This happened before and I fixed it quite
    > easily. Now I forget what I did. In Internet Options I have enabled
    > (ticked) "Show pictures" and disabled (unticked) "Show image download
    > placeholders" Any other ideas please?

    =======================================
    Maybe the following articles will offer some ideas:

    (915158) A red X is displayed instead of a
    picture on some Web pages in Internet Explorer
    in Windows XP
    http://support.microsoft.com/?kbid=915158

    (837489) Not all Web site content loads
    when you use Internet Explorer 6
    http://support.microsoft.com/?kbid=837489

    (283807) Pictures Are Not Displayed on Web
    Sites in Internet Explorer
    http://support.microsoft.com/?kbid=283807

    --

    J. Inzer MS-MVP
    Digital Media Experience

    Notice
    This is not tech support
    I am a volunteer

    Solutions that work for
    me may not work for you

    Proceed at your own risk
     

Share This Page