1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

IE8 Add On's Disabled Bar Upon Opening Pages

Discussion in 'Internet Explorer' started by Gregg Fowler, Feb 14, 2010.

  1. Gregg Fowler

    Gregg Fowler Flightless Bird

    Running Windows 7 64bit and am unable to get the bar saying add on's
    disabled from opening. I have reset the browser and re-enabled or tried, but
    I get no functionality. I am unable to open any "extra" toolbars. If I check
    the tool bar nothing happens. None of the other extensions appear to be
    working either even if I enable them in the add-ons menu. I haven't used IE8
    much lately so can't pin down anything I did on the system that may have
    caused this. I did add Norton 360 to replace Microsoft Security Essentials,
    but not sure if the behaviour was a result. Even when I disable Norton
    Browser proctect and other functions I still get this behavior. Any ideas of
    what may be occuring. Any problems I have had previously have been fixed by
    resetting the browser and enabling add ons one at a time till I found the
    problem, but this doesn't seem to help currently.
     
  2. PA Bear [MS MVP]

    PA Bear [MS MVP] Flightless Bird

    Did a Norton or McAfee free trial come preinstalled on the computer when you
    bought it?

    Did you uninstall MSE prior to installing <spit> N360?

    Do you see this behavior in IE8 32-bit and IE8 64-bit?

    Internet Explorer 8 starts in "No Add-ons" mode when you use the desktop
    icon to start Internet Explorer:
    http://support.microsoft.com/kb/976915/en-us

    Gregg Fowler wrote:
    > Running Windows 7 64bit and am unable to get the bar saying add on's
    > disabled from opening. I have reset the browser and re-enabled or tried,
    > but
    > I get no functionality. I am unable to open any "extra" toolbars. If I
    > check
    > the tool bar nothing happens. None of the other extensions appear to be
    > working either even if I enable them in the add-ons menu. I haven't used
    > IE8
    > much lately so can't pin down anything I did on the system that may have
    > caused this. I did add Norton 360 to replace Microsoft Security
    > Essentials,
    > but not sure if the behaviour was a result. Even when I disable Norton
    > Browser proctect and other functions I still get this behavior. Any ideas
    > of
    > what may be occuring. Any problems I have had previously have been fixed
    > by
    > resetting the browser and enabling add ons one at a time till I found the
    > problem, but this doesn't seem to help currently.
     

Share This Page