1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cannot post to From: microsoft.public.office.misc

Discussion in 'Internet Explorer' started by shakey, Jan 23, 2010.

  1. shakey

    shakey Flightless Bird

    I can see posts there but neither my posts nor any replies to them show up.
    What could make this occur on only that newsgroup?
    Note I also do not find my posts in microsoft.com/communities/new ++++++

    This is the properties from my sent folder for last attempt.
    From: "shakey" <NOONE@NOWHERE.NET>
    Newsgroups: microsoft.public.office.misc
    Subject: strange 2
    Date: Sat, 23 Jan 2010 10:56:12 -0800
    Lines: 13
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
    X-RFC2646: Format=Flowed; Original
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
     
  2. PA Bear [MS MVP]

    PA Bear [MS MVP] Flightless Bird

    Read first: Don't judge any of this by checking the newsgroup via the
    web-interface! There have been synchronization problems galore in the
    web-based newsgroups for 10+ months now.

    Tools | Options | Read | Get XXX headers at a time

    The default is 300. You may set this option as high as 1,000. Right-click
    on the newsgroup in Folders pane | Synchronization Settings | select New
    Messages Only. Now every time you open the newsgroup (or hit F5), you will
    download the next-newest set of headers/messages..

    When you feel you've downloaded enough headers/messages, again right-click
    on the newsgroup in Folders pane and select Catch Up Now. This will Mark as
    Read all messages on the server, including ones you've not yet downloaded.
    Now return to "Get XXX headers at a time" and uncheck the option completely;
    then compact the folder.

    From now on, OE will only download headers/messages posted to the server
    since you last checked (polled) for messages.

    You should probably visit this page, too:
    http://www.insideoe.com/files/maintain.htm#cleannews (lotsa good stuff
    there).

    shakey wrote:
    > I can see posts there but neither my posts nor any replies to them show
    > up.
    > What could make this occur on only that newsgroup?
    > Note I also do not find my posts in microsoft.com/communities/new ++++++
    >
    > This is the properties from my sent folder for last attempt.
    > From: "shakey" <NOONE@NOWHERE.NET>
    > Newsgroups: microsoft.public.office.misc
    > Subject: strange 2
    > Date: Sat, 23 Jan 2010 10:56:12 -0800
    > Lines: 13
    > X-Priority: 3
    > X-MSMail-Priority: Normal
    > X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
    > X-RFC2646: Format=Flowed; Original
    > X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
     
  3. shakey

    shakey Flightless Bird

    Thank you P.A, Bear for your reply however I have been receiving advice and
    occasionally giving help on MS newsgroups for years. I have been following
    the procedure you mention. The problem only exists for THAT newsgroup and
    the other posts I see there are current ones. Regarding my recent posts
    there I saw posts before and after mine.
    P.S. well aware of the sync problem but that doesn't seem to apply here.

    "PA Bear [MS MVP]" <PABearMVP@gmail.com> wrote in message
    news:-OcEAMVJnKHA.5552@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...
    > Read first: Don't judge any of this by checking the newsgroup via the
    > web-interface! There have been synchronization problems galore in the
    > web-based newsgroups for 10+ months now.
    >
    > Tools | Options | Read | Get XXX headers at a time
    >
    > The default is 300. You may set this option as high as 1,000.
    > Right-click on the newsgroup in Folders pane | Synchronization Settings |
    > select New Messages Only. Now every time you open the newsgroup (or hit
    > F5), you will download the next-newest set of headers/messages..
    >
    > When you feel you've downloaded enough headers/messages, again right-click
    > on the newsgroup in Folders pane and select Catch Up Now. This will Mark
    > as Read all messages on the server, including ones you've not yet
    > downloaded. Now return to "Get XXX headers at a time" and uncheck the
    > option completely; then compact the folder.
    >
    > From now on, OE will only download headers/messages posted to the server
    > since you last checked (polled) for messages.
    >
    > You should probably visit this page, too:
    > http://www.insideoe.com/files/maintain.htm#cleannews (lotsa good stuff
    > there).
    >
    > shakey wrote:
    >> I can see posts there but neither my posts nor any replies to them show
    >> up.
    >> What could make this occur on only that newsgroup?
    >> Note I also do not find my posts in microsoft.com/communities/new ++++++
    >>
    >> This is the properties from my sent folder for last attempt.
    >> From: "shakey" <NOONE@NOWHERE.NET>
    >> Newsgroups: microsoft.public.office.misc
    >> Subject: strange 2
    >> Date: Sat, 23 Jan 2010 10:56:12 -0800
    >> Lines: 13
    >> X-Priority: 3
    >> X-MSMail-Priority: Normal
    >> X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
    >> X-RFC2646: Format=Flowed; Original
    >> X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579

    >
     
  4. Daave

    Daave Flightless Bird

    shakey wrote:
    > I can see posts there but neither my posts nor any replies to them
    > show up. What could make this occur on only that newsgroup?
    > Note I also do not find my posts in microsoft.com/communities/new
    > ++++++
    > This is the properties from my sent folder for last attempt.
    > From: "shakey" <NOONE@NOWHERE.NET>
    > Newsgroups: microsoft.public.office.misc
    > Subject: strange 2
    > Date: Sat, 23 Jan 2010 10:56:12 -0800
    > Lines: 13
    > X-Priority: 3
    > X-MSMail-Priority: Normal
    > X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
    > X-RFC2646: Format=Flowed; Original
    > X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579


    I see no evidence of any of your posts having made it to office.misc.

    Sometimes, MS filters posts if they contain particular (seemingly
    innocous) words.

    Also, I don't know what you mean by "new ++++++" but here is one page
    from the Web interface (this thread):

    http://www.microsoft.com/communitie...d7-8fdd-dd11913debb6&cat=&lang=&cr=&sloc=&p=1
     
  5. shakey

    shakey Flightless Bird

    "Daave" <daave@example.com> wrote in message
    news:-OAmM0mQnKHA.2544@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
    > shakey wrote:
    >> I can see posts there but neither my posts nor any replies to them
    >> show up. What could make this occur on only that newsgroup?
    >> Note I also do not find my posts in microsoft.com/communities/new
    >> ++++++
    >> This is the properties from my sent folder for last attempt.
    >> From: "shakey" <NOONE@NOWHERE.NET>
    >> Newsgroups: microsoft.public.office.misc
    >> Subject: strange 2
    >> Date: Sat, 23 Jan 2010 10:56:12 -0800
    >> Lines: 13
    >> X-Priority: 3
    >> X-MSMail-Priority: Normal
    >> X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
    >> X-RFC2646: Format=Flowed; Original
    >> X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579

    >
    > I see no evidence of any of your posts having made it to office.misc.
    >
    > Sometimes, MS filters posts if they contain particular (seemingly
    > innocous) words.
    >
    > Also, I don't know what you mean by "new ++++++" but here is one page from
    > the Web interface (this thread):
    >
    > http://www.microsoft.com/communitie...d7-8fdd-dd11913debb6&cat=&lang=&cr=&sloc=&p=1

    Daave thanks for input.
    I am betting that this "reply to group" will not post as I also cannot find
    my reply to PA Bear.
    The problem now seems to extend to reply posts and some new posts.
    OH the +++++ was meant to indicate more parts of location that were
    irrelevant to discussion.
    Still Need Help
     
  6. PA Bear, MS MVP

    PA Bear, MS MVP Flightless Bird

    [X-post to OE General]

    I'm replying via Google Groups because your reply (quoted below) did
    not show up in my newsreader either.

    Your current Identity may be damaged, especially if its the default
    Main Identity. Try one or more of your MSNews accounts in a new Named
    Identity and see if the behavior persists in it...

    File | Identities | Add new identity

    --
    ~PA Bear


    On Jan 23, 9:30 pm, "shakey" <NO...@NOWHERE.NET> wrote:
    > Thank you P.A, Bear for your reply however I have been receiving advice and
    > occasionally giving help on MS newsgroups for years. I have been following
    > the procedure you mention. The problem only exists for THAT newsgroup and
    > the other posts I see there are current ones. Regarding my recent posts
    > there I saw posts before and after mine.
    > P.S. well aware of the sync problem but that doesn't seem to apply here.
    >
    > "PA Bear [MS MVP]" <PABear...@gmail.com> wrote in messagenews:-OcEAMVJnKHA..5552@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...
    >
    >
    >
    > > Read first: Don't judge any of this by checking the newsgroup via the
    > > web-interface!  There have been synchronization problems galore in the
    > > web-based newsgroups for 10+ months now.

    >
    > > Tools | Options | Read | Get XXX headers at a time

    >
    > > The default is 300.  You may set this option as high as 1,000.
    > > Right-click on the newsgroup in Folders pane | Synchronization Settings|
    > > select New Messages Only.  Now every time you open the newsgroup (or hit
    > > F5), you will download the next-newest set of headers/messages..

    >
    > > When you feel you've downloaded enough headers/messages, again right-click
    > > on the newsgroup in Folders pane and select Catch Up Now.  This will Mark
    > > as Read all messages on the server, including ones you've not yet
    > > downloaded. Now return to "Get XXX headers at a time" and uncheck the
    > > option completely; then compact the folder.

    >
    > > From now on, OE will only download headers/messages posted to the server
    > > since you last checked (polled) for messages.

    >
    > > You should probably visit this page, too:
    > >http://www.insideoe.com/files/maintain.htm#cleannews(lotsa good stuff
    > > there).

    >
    > > shakey wrote:
    > >> I can see posts there but neither my posts nor any replies to them show
    > >> up.
    > >> What could make this occur on only that newsgroup?
    > >> Note I also do not find my posts in microsoft.com/communities/new ++++++

    >
    > >> This is the properties from my sent folder for last attempt.
    > >> From: "shakey" <NO...@NOWHERE.NET>
    > >> Newsgroups: microsoft.public.office.misc
    > >> Subject: strange 2
    > >> Date: Sat, 23 Jan 2010 10:56:12 -0800
    > >> Lines: 13
    > >> X-Priority: 3
    > >> X-MSMail-Priority: Normal
    > >> X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
    > >> X-RFC2646: Format=Flowed; Original
    > >> X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
     
  7. Daave

    Daave Flightless Bird

    shakey wrote:
    > "Daave" <daave@example.com> wrote in message
    > news:-OAmM0mQnKHA.2544@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
    >> shakey wrote:
    >>> I can see posts there but neither my posts nor any replies to them
    >>> show up. What could make this occur on only that newsgroup?
    >>> Note I also do not find my posts in microsoft.com/communities/new
    >>> ++++++
    >>> This is the properties from my sent folder for last attempt.
    >>> From: "shakey" <NOONE@NOWHERE.NET>
    >>> Newsgroups: microsoft.public.office.misc
    >>> Subject: strange 2
    >>> Date: Sat, 23 Jan 2010 10:56:12 -0800
    >>> Lines: 13
    >>> X-Priority: 3
    >>> X-MSMail-Priority: Normal
    >>> X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
    >>> X-RFC2646: Format=Flowed; Original
    >>> X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579

    >>
    >> I see no evidence of any of your posts having made it to office.misc.
    >>
    >> Sometimes, MS filters posts if they contain particular (seemingly
    >> innocous) words.
    >>
    >> Also, I don't know what you mean by "new ++++++" but here is one
    >> page from the Web interface (this thread):
    >>
    >> http://www.microsoft.com/communitie...d7-8fdd-dd11913debb6&cat=&lang=&cr=&sloc=&p=1


    > Daave thanks for input.
    > I am betting that this "reply to group" will not post as I also
    > cannot find my reply to PA Bear.


    You lost your bet. :)
     
  8. shakey

    shakey Flightless Bird

    "Daave" <daave@example.com> wrote in message
    news:e%23qIouTnKHA.4648@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
    > shakey wrote:
    >> "Daave" <daave@example.com> wrote in message
    >> news:-OAmM0mQnKHA.2544@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
    >>> shakey wrote:
    >>>> I can see posts there but neither my posts nor any replies to them
    >>>> show up. What could make this occur on only that newsgroup?
    >>>> Note I also do not find my posts in microsoft.com/communities/new
    >>>> ++++++
    >>>> This is the properties from my sent folder for last attempt.
    >>>> From: "shakey" <NOONE@NOWHERE.NET>
    >>>> Newsgroups: microsoft.public.office.misc
    >>>> Subject: strange 2
    >>>> Date: Sat, 23 Jan 2010 10:56:12 -0800
    >>>> Lines: 13
    >>>> X-Priority: 3
    >>>> X-MSMail-Priority: Normal
    >>>> X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
    >>>> X-RFC2646: Format=Flowed; Original
    >>>> X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
    >>>
    >>> I see no evidence of any of your posts having made it to office.misc.
    >>>
    >>> Sometimes, MS filters posts if they contain particular (seemingly
    >>> innocous) words.
    >>>
    >>> Also, I don't know what you mean by "new ++++++" but here is one
    >>> page from the Web interface (this thread):
    >>>
    >>> http://www.microsoft.com/communitie...d7-8fdd-dd11913debb6&cat=&lang=&cr=&sloc=&p=1

    >
    >> Daave thanks for input.
    >> I am betting that this "reply to group" will not post as I also
    >> cannot find my reply to PA Bear.

    >
    > You lost your bet. :)


    Gladly
    But 10 minutes later I again replied to PABear and it did not post.
    Makes no sense to me!
     
  9. Daave

    Daave Flightless Bird

    shakey wrote:
    > "Daave" <daave@example.com> wrote in message
    > news:e%23qIouTnKHA.4648@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
    >> shakey wrote:
    >>> "Daave" <daave@example.com> wrote in message
    >>> news:-OAmM0mQnKHA.2544@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
    >>>> shakey wrote:
    >>>>> I can see posts there but neither my posts nor any replies to them
    >>>>> show up. What could make this occur on only that newsgroup?
    >>>>> Note I also do not find my posts in microsoft.com/communities/new
    >>>>> ++++++
    >>>>> This is the properties from my sent folder for last attempt.
    >>>>> From: "shakey" <NOONE@NOWHERE.NET>
    >>>>> Newsgroups: microsoft.public.office.misc
    >>>>> Subject: strange 2
    >>>>> Date: Sat, 23 Jan 2010 10:56:12 -0800
    >>>>> Lines: 13
    >>>>> X-Priority: 3
    >>>>> X-MSMail-Priority: Normal
    >>>>> X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
    >>>>> X-RFC2646: Format=Flowed; Original
    >>>>> X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
    >>>>
    >>>> I see no evidence of any of your posts having made it to
    >>>> office.misc. Sometimes, MS filters posts if they contain particular
    >>>> (seemingly
    >>>> innocous) words.
    >>>>
    >>>> Also, I don't know what you mean by "new ++++++" but here is one
    >>>> page from the Web interface (this thread):
    >>>>
    >>>> http://www.microsoft.com/communitie...d7-8fdd-dd11913debb6&cat=&lang=&cr=&sloc=&p=1

    >>
    >>> Daave thanks for input.
    >>> I am betting that this "reply to group" will not post as I also
    >>> cannot find my reply to PA Bear.

    >>
    >> You lost your bet. :)

    >
    > Gladly
    > But 10 minutes later I again replied to PABear and it did not post.
    > Makes no sense to me!


    It's possible Microsoft filtered your post. It sometimes happens. (It's
    happened to me a few times.) Try again, first checking to see if there
    might be any words that could be miscontrued.

    Which news server are you using? Try posting to a non-Microsoft test
    group to see what happens.
     
  10. PA Bear [MS MVP]

    PA Bear [MS MVP] Flightless Bird

    Daave wrote:
    <snip>
    > It's possible Microsoft filtered your post. It sometimes happens. (It's
    > happened to me a few times.) Try again, first checking to see if there
    > might be any words that could be miscontrued.
    >
    > Which news server are you using? Try posting to a non-Microsoft test
    > group to see what happens.


    cf. Google Group's cache of this thread:
    http://groups.google.com/group/micr...er.general/browse_frm/thread/6ba028a3d3b7b2da
    (9 posts before I submit this one)

    Specfically, see the reply I posted via Google Groups a few hours ago
    http://groups.google.com/group/microsoft.public.internetexplorer.general/msg/2cf7061b60aad3ef

    ....which has NOT shown up in my newsreader nor in the web-based newsgroup
    (which is missing many posts in this thread):
    http://www.microsoft.com/communitie...d7-8fdd-dd11913debb6&cat=&lang=&cr=&sloc=&p=1
    (6 posts before I submit this one).

    OE is showing 7 posts before I submit this one.

    Something's horked deep in the bowels of the MS serverfarms...
     
  11. Daave

    Daave Flightless Bird

    I am replying to your filtered post, PA Bear. I believe it was filtered
    because you had included all the text of shakey's post (which had been
    filtered for some reason). I predict my post will propagate but not show
    up in the MS news server's feed. So, let's see if this one gets
    filtered, too!

    PA Bear, MS MVP wrote:
    > [X-post to OE General]
    >
    > I'm replying via Google Groups because your reply (quoted below) did
    > not show up in my newsreader either.
    >
    > Your current Identity may be damaged, especially if its the default
    > Main Identity. Try one or more of your MSNews accounts in a new Named
    > Identity and see if the behavior persists in it...
    >
    > File | Identities | Add new identity
    >
    >
    > On Jan 23, 9:30 pm, "shakey" <NO...@NOWHERE.NET> wrote:
    >> Thank you P.A, Bear for your reply however I have been receiving
    >> advice and
    >> occasionally giving help on MS newsgroups for years. I have been
    >> following
    >> the procedure you mention. The problem only exists for THAT
    >> newsgroup and
    >> the other posts I see there are current ones. Regarding my recent
    >> posts
    >> there I saw posts before and after mine.
    >> P.S. well aware of the sync problem but that doesn't seem to apply
    >> here.
    >>
    >> "PA Bear [MS MVP]" <PABear...@gmail.com> wrote in
    >> messagenews:-OcEAMVJnKHA.5552@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...
    >>
    >>
    >>
    >>> Read first: Don't judge any of this by checking the newsgroup via
    >>> the web-interface! There have been synchronization problems galore
    >>> in the web-based newsgroups for 10+ months now.

    >>
    >>> Tools | Options | Read | Get XXX headers at a time

    >>
    >>> The default is 300. You may set this option as high as 1,000.
    >>> Right-click on the newsgroup in Folders pane | Synchronization
    >>> Settings | select New Messages Only. Now every time you open the
    >>> newsgroup (or hit F5), you will download the next-newest set of
    >>> headers/messages..

    >>
    >>> When you feel you've downloaded enough headers/messages, again
    >>> right-click on the newsgroup in Folders pane and select Catch Up
    >>> Now. This will Mark as Read all messages on the server, including
    >>> ones you've not yet downloaded. Now return to "Get XXX headers at a
    >>> time" and uncheck the option completely; then compact the folder.

    >>
    >>> From now on, OE will only download headers/messages posted to the
    >>> server since you last checked (polled) for messages.

    >>
    >>> You should probably visit this page, too:
    >>> http://www.insideoe.com/files/maintain.htm#cleannews(lotsa good
    >>> stuff there).

    >>
    >>> shakey wrote:
    >>>> I can see posts there but neither my posts nor any replies to them
    >>>> show up.
    >>>> What could make this occur on only that newsgroup?
    >>>> Note I also do not find my posts in microsoft.com/communities/new
    >>>> ++++++

    >>
    >>>> This is the properties from my sent folder for last attempt.
    >>>> From: "shakey" <NO...@NOWHERE.NET>
    >>>> Newsgroups: microsoft.public.office.misc
    >>>> Subject: strange 2
    >>>> Date: Sat, 23 Jan 2010 10:56:12 -0800
    >>>> Lines: 13
    >>>> X-Priority: 3
    >>>> X-MSMail-Priority: Normal
    >>>> X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
    >>>> X-RFC2646: Format=Flowed; Original
    >>>> X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
     
  12. SG

    SG Flightless Bird

    On Jan 24, 11:52 am, "PA Bear, MS MVP" <pabear...@gmail.com> wrote:
    > [X-post to OE General]
    >
    > I'm replying via Google Groups because your reply (quoted below) did
    > not show up in my newsreader either.
    >
    > Your current Identity may be damaged, especially if its the default
    > Main Identity.  Try one or more of your MSNews accounts in a new Named
    > Identity and see if the behavior persists in it...
    >
    >    File | Identities | Add new identity
    >
    > --
    > ~PA Bear
    >
    > On Jan 23, 9:30 pm, "shakey" <NO...@NOWHERE.NET> wrote:
    >
    >
    >
    > > Thank you P.A, Bear for your reply however I have been receiving adviceand
    > > occasionally giving help on MS newsgroups for years. I have been following
    > > the procedure you mention. The problem only exists for THAT newsgroup and
    > > the other posts I see there are current ones. Regarding my recent posts
    > > there I saw posts before and after mine.
    > > P.S. well aware of the sync problem but that doesn't seem to apply here..

    >
    > > "PA Bear [MS MVP]" <PABear...@gmail.com> wrote in messagenews:-OcEAMVJnKHA.5552@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...

    >
    > > > Read first: Don't judge any of this by checking the newsgroup via the
    > > > web-interface!  There have been synchronization problems galore in the
    > > > web-based newsgroups for 10+ months now.

    >
    > > > Tools | Options | Read | Get XXX headers at a time

    >
    > > > The default is 300.  You may set this option as high as 1,000.
    > > > Right-click on the newsgroup in Folders pane | Synchronization Settings |
    > > > select New Messages Only.  Now every time you open the newsgroup (or hit
    > > > F5), you will download the next-newest set of headers/messages..

    >
    > > > When you feel you've downloaded enough headers/messages, again right-click
    > > > on the newsgroup in Folders pane and select Catch Up Now.  This will Mark
    > > > as Read all messages on the server, including ones you've not yet
    > > > downloaded. Now return to "Get XXX headers at a time" and uncheck the
    > > > option completely; then compact the folder.

    >
    > > > From now on, OE will only download headers/messages posted to the server
    > > > since you last checked (polled) for messages.

    >
    > > > You should probably visit this page, too:
    > > >http://www.insideoe.com/files/maintain.htm#cleannews(lotsagood stuff
    > > > there).

    >
    > > > shakey wrote:
    > > >> I can see posts there but neither my posts nor any replies to them show
    > > >> up.
    > > >> What could make this occur on only that newsgroup?
    > > >> Note I also do not find my posts in microsoft.com/communities/new ++++++

    >
    > > >> This is the properties from my sent folder for last attempt.
    > > >> From: "shakey" <NO...@NOWHERE.NET>
    > > >> Newsgroups: microsoft.public.office.misc
    > > >> Subject: strange 2
    > > >> Date: Sat, 23 Jan 2010 10:56:12 -0800
    > > >> Lines: 13
    > > >> X-Priority: 3
    > > >> X-MSMail-Priority: Normal
    > > >> X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
    > > >> X-RFC2646: Format=Flowed; Original
    > > >> X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579- Hide quoted text -

    >
    > - Show quoted text -


    Thanks Bear
    I see it and your reply here in google groups.
    I will change my idenity and try it in the newsgroup. If that works
    then I guess I will have to suffer having to deal with two identities.
     
  13. SHAKEY

    SHAKEY Flightless Bird

    "PA Bear [MS MVP]" <PABearMVP@gmail.com> wrote in message
    news:eqZoX4UnKHA.4436@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
    > Daave wrote:
    > <snip>
    >> It's possible Microsoft filtered your post. It sometimes happens. (It's
    >> happened to me a few times.) Try again, first checking to see if there
    >> might be any words that could be miscontrued.
    >>
    >> Which news server are you using? Try posting to a non-Microsoft test
    >> group to see what happens.

    >
    > cf. Google Group's cache of this thread:
    > http://groups.google.com/group/micr...er.general/browse_frm/thread/6ba028a3d3b7b2da
    > (9 posts before I submit this one)
    >
    > Specfically, see the reply I posted via Google Groups a few hours ago
    > http://groups.google.com/group/microsoft.public.internetexplorer.general/msg/2cf7061b60aad3ef
    >
    > ...which has NOT shown up in my newsreader nor in the web-based newsgroup
    > (which is missing many posts in this thread):
    > http://www.microsoft.com/communitie...d7-8fdd-dd11913debb6&cat=&lang=&cr=&sloc=&p=1
    > (6 posts before I submit this one).
    >
    > OE is showing 7 posts before I submit this one.
    >
    > Something's horked deep in the bowels of the MS serverfarms...
    >

    Bear This is a try using a new identity. Not sure if I want this as a fix as
    I do not want to have two identities to confuse my life.
    Lets see if it works
     
  14. shakey

    shakey Flightless Bird

    "SHAKEY" <notme@nothere> wrote in message
    news:-OJ7gpOVnKHA.4436@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
    >
    > "PA Bear [MS MVP]" <PABearMVP@gmail.com> wrote in message
    > news:eqZoX4UnKHA.4436@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
    >> Daave wrote:
    >> <snip>
    >>> It's possible Microsoft filtered your post. It sometimes happens. (It's
    >>> happened to me a few times.) Try again, first checking to see if there
    >>> might be any words that could be miscontrued.
    >>>
    >>> Which news server are you using? Try posting to a non-Microsoft test
    >>> group to see what happens.

    >>
    >> cf. Google Group's cache of this thread:
    >> http://groups.google.com/group/micr...er.general/browse_frm/thread/6ba028a3d3b7b2da
    >> (9 posts before I submit this one)
    >>
    >> Specfically, see the reply I posted via Google Groups a few hours ago
    >> http://groups.google.com/group/microsoft.public.internetexplorer.general/msg/2cf7061b60aad3ef
    >>
    >> ...which has NOT shown up in my newsreader nor in the web-based newsgroup
    >> (which is missing many posts in this thread):
    >> http://www.microsoft.com/communitie...d7-8fdd-dd11913debb6&cat=&lang=&cr=&sloc=&p=1
    >> (6 posts before I submit this one).
    >>
    >> OE is showing 7 posts before I submit this one.
    >>
    >> Something's horked deep in the bowels of the MS serverfarms...
    >>

    > Bear This is a try using a new identity. Not sure if I want this as a fix
    > as I do not want to have two identities to confuse my life.
    > Lets see if it works


    It looks like it worked.
    Doing a review I see that my reply messages to bear do not get to NG in
    reader but do in Google. my 0630 to bear//my 1152 to bear//my 354pm to
    bear. my post to Bear with new identity did post.
    TRUE also of Daave's messages replying to Bear. do not post here in NG OK
    in Googol daave 351pm to Bear
    I do not know about my original problem but all current strangeness relates
    to replying to Bear. This is for your info Bear in case you see people
    appearing to not respond to your messages.
    This was sent from me as reply to me on MAIN identity-we will see if it gets
    through
    Best O'Luck and many thanks to you both.
    shakey
     
  15. PA Bear [MS MVP]

    PA Bear [MS MVP] Flightless Bird

    SHAKEY wrote:
    > "PA Bear [MS MVP]" <PABearMVP@gmail.com> wrote in message
    > news:eqZoX4UnKHA.4436@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
    >> Daave wrote:
    >> <snip>
    >>> It's possible Microsoft filtered your post. It sometimes happens. (It's
    >>> happened to me a few times.) Try again, first checking to see if there
    >>> might be any words that could be miscontrued.
    >>>
    >>> Which news server are you using? Try posting to a non-Microsoft test
    >>> group to see what happens.

    >>
    >> cf. Google Group's cache of this thread:
    >> http://groups.google.com/group/micr...er.general/browse_frm/thread/6ba028a3d3b7b2da
    >> (9 posts before I submit this one)
    >>
    >> Specfically, see the reply I posted via Google Groups a few hours ago
    >> http://groups.google.com/group/microsoft.public.internetexplorer.general/msg/2cf7061b60aad3ef
    >>
    >> ...which has NOT shown up in my newsreader nor in the web-based newsgroup
    >> (which is missing many posts in this thread):
    >> http://www.microsoft.com/communitie...d7-8fdd-dd11913debb6&cat=&lang=&cr=&sloc=&p=1
    >> (6 posts before I submit this one).
    >>
    >> OE is showing 7 posts before I submit this one.
    >>
    >> Something's horked deep in the bowels of the MS serverfarms...
    >>

    > Bear This is a try using a new identity. Not sure if I want this as a fix
    > as
    > I do not want to have two identities to confuse my life.
    > Lets see if it works


    Do you find twelve (12) replies to this thread in OE (including this one)?

    I don't think the problem's on your end.
     

Share This Page