1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Videos will not play online

Discussion in 'Windows Media' started by Whitehawk7091@hotmail.com, Feb 2, 2010.

  1. Whitehawk7091@hotmail.com

    Whitehawk7091@hotmail.com Flightless Bird

    Hello

    When I try to play videos online that use WMP, it will bring up the player
    like its going to play it, but it only says "ready" and will not play. When I
    hit the play button, it does not work either. I cannot play any video online
    from any website using WMP. normal WMP works fine as far as i can tell. what
    is going on and how do i fix it?

    I updated WMP before writing this as well. Downloaded the newest version
    that runs on my operating system, but none of it solved the problem. Thank
    You!
     
  2. Andrew E.

    Andrew E. Flightless Bird

    Open WMP,click on tools,options,chk the box "connect to the internet"...

    "Whitehawk7091@hotmail.com" wrote:

    > Hello
    >
    > When I try to play videos online that use WMP, it will bring up the player
    > like its going to play it, but it only says "ready" and will not play. When I
    > hit the play button, it does not work either. I cannot play any video online
    > from any website using WMP. normal WMP works fine as far as i can tell. what
    > is going on and how do i fix it?
    >
    > I updated WMP before writing this as well. Downloaded the newest version
    > that runs on my operating system, but none of it solved the problem. Thank
    > You!
     
  3. On Tue, 2 Feb 2010 23:38:01 -0800, Whitehawk7091@hotmail.com
    <Whitehawk7091@hotmail.com@discussions.microsoft.com> wrote:

    >Hello
    >
    >When I try to play videos online that use WMP, it will bring up the player
    >like its going to play it, but it only says "ready" and will not play. When I
    >hit the play button, it does not work either. I cannot play any video online
    >from any website using WMP. normal WMP works fine as far as i can tell. what
    >is going on and how do i fix it?
    >
    >I updated WMP before writing this as well. Downloaded the newest version
    >that runs on my operating system, but none of it solved the problem. Thank



    If the video is in a web page, right click on the video playback area.

    Often there will be a menu shown which includes an item "Error
    Details". Write that down, and paste it here along with the exact
    webpage address you're able to get an error details menu.

    There could be a range of causes, but that info would greatly help us
    to help you.

    Cheers - Neil
    ------------------------------------------------
    Digital Media MVP : 2004-2010
    http://mvp.support.microsoft.com/mvpfaqs
     

Share This Page