1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

System Restore & Office 2007

Discussion in 'Microsoft Office' started by computerdummyATcomcast.com, Jan 7, 2010.

  1. computerdummyATcomcast.com

    computerdummyATcomcast.com Flightless Bird

    Intel Dual Core 2
    3 gigs ram
    winxp with all updates, parches, fixes and service packs
    office 2007 student with all updates, patches, fixes and service packs

    I did a restore a week ago hoping that it would clear up an IE problem I was
    having. The restore worked, except that.....

    Now when I try to open an image using Microsoft Office Picture Manager the
    system goes through the whole "Configuring Office 2007" screen then the
    windows installer starts. After doing this 2 - 3 times for each image that I
    try to open before the image actually opens. This same sequence happens
    every time I try to open an image. This all happens as if office had never
    been installed. The system restore was from about a month ago. I installed
    office @ 2 years ago.

    I initially tried the "Repair" function to no avail. I then uninstalled
    office and restarted. Installed it again and restarted. The same thing
    described above is still happening.

    I assume that there is a registry issue; I just don't know how to find it.

    Any help would be appreciated. Thank you in advance for any constructive
    replies.

    Regards.....
     

Share This Page