1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Streaming Video only shows "Windows Media" logo, but not the video clip

Discussion in 'Internet Explorer' started by Herbert Chan, Jan 8, 2010.

  1. Herbert Chan

    Herbert Chan Flightless Bird

    Hello,

    I have just upgraded to IE8. My computer is windows XP.

    I then tried going to www.uacinemas.com.hk. There is a streaming video on
    the website. IE8 asked for my permission to use Windows Media Player. I
    clicked OK. But then, I only saw the "Windows Media" logo and the 4 squares
    hopping around inside the video area, instead of the video clip. The audio
    was played though.

    What should I do to be able to see the video clip? I don't think I have
    such problem before with IE6.

    Hope someone can help.

    Herbert
     
  2. Donald Anadell

    Donald Anadell Flightless Bird

    "Herbert Chan" <herbert@chan.com> wrote in message
    news:1593CCFC-4691-43B4-A629-D215964FF347@microsoft.com...
    > Hello,
    >
    > I have just upgraded to IE8. My computer is windows XP.
    >
    > I then tried going to www.uacinemas.com.hk. There is a streaming video on
    > the website. IE8 asked for my permission to use Windows Media Player. I
    > clicked OK. But then, I only saw the "Windows Media" logo and the 4
    > squares hopping around inside the video area, instead of the video clip.
    > The audio was played though.
    >
    > What should I do to be able to see the video clip? I don't think I have
    > such problem before with IE6.
    >
    > Hope someone can help.


    I don't think there's anything wrong on your end, I think it's a problem
    with the server that is serving up the Video file.

    The link you posted is using a .asx file:
    http://www.globalcomputerhk.com/clients/cityline/ms/tmwsg.asx

    to serve up the following Windows Media Video file:
    http://www.lingleesatisfaction.com/data/20091204/tmwsg.wmv

    "lingleesatisfaction.com" is extreemly slow serving up the video file,
    especially on a dialup connection.

    You can rightclick on the following link and choose "Save Target As" to
    download the the video file to your desktop for viewing:
    http://www.lingleesatisfaction.com/data/20091204/tmwsg.wmv

    The video is a trailer for the movie "The men who stare at goats".

    Took me about an hour to download the video to my desktop using a dialup
    connection.

    Good luck,

    Donald Anadell


    >
    > Herbert
     
  3. Hot-text

    Hot-text Flightless Bird

    I been to the Site with IE7 the video on Front page of site it plays but
    know video on IE8?
    I been to the Site with IE6 the video on Front page of site it plays but
    know video
    and I chick ENGLISH it say in need to upgrade Brower
    I been to the Site with Opera the video on Front page of site it plays but
    know video
    I been to the Site with FireFox the video on Front page of site it plays but
    know video

    It look like it's the WebSite Not the Browers





    "Herbert Chan" <herbert@chan.com> wrote in message
    news:1593CCFC-4691-43B4-A629-D215964FF347@microsoft.com...
    > Hello,
    >
    > I have just upgraded to IE8. My computer is windows XP.
    >
    > I then tried going to www.uacinemas.com.hk. There is a streaming video on
    > the website. IE8 asked for my permission to use Windows Media Player. I
    > clicked OK. But then, I only saw the "Windows Media" logo and the 4
    > squares hopping around inside the video area, instead of the video clip.
    > The audio was played though.
    >
    > What should I do to be able to see the video clip? I don't think I have
    > such problem before with IE6.
    >
    > Hope someone can help.
    >
    > Herbert
     
  4. Michel Doucet

    Michel Doucet Flightless Bird

    Re: Streaming Video only shows "Windows Media" logo, but not thevideo clip

    Bonjour/soir, le Tue, 12 Jan 2010 20:50:31 -0600, *Hot-text* a caressé son
    clavier pour nous dire dans le message suivant:

    > It look like it's the WebSite Not the Browers


    Works fine with Firefox wihich launch VLC:
    http://www.cijoint.fr/cj201001/cijXpaDQGj.png

    --
    Utiliser le butineur, le courriéleur, le lecteur de nouvelles
    et le SE avec lesquels vous vous sentez le plus sécurisé ... ;)
    Posted via www.individual.net
    http://mdoucet.wordpress.com/
     
  5. Averelll

    Averelll Flightless Bird

    Re: Streaming Video only shows "Windows Media" logo, but not thevideo clip

    Michel Doucet a écrit :
    > Bonjour/soir, le Tue, 12 Jan 2010 20:50:31 -0600, *Hot-text* a caressé son
    > clavier pour nous dire dans le message suivant:
    >
    >> It look like it's the WebSite Not the Browers

    >
    > Works fine with Firefox wihich launch VLC:
    > http://www.cijoint.fr/cj201001/cijXpaDQGj.png
    >

    Vous n'en avez pas marre de répondre toujours à côté de la plaque pour
    satisfaire vos obsessions monsieur le troll international ?
     
  6. Michel Doucet

    Michel Doucet Flightless Bird

    Re: Streaming Video only shows "Windows Media" logo, but not thevideo clip

    Bonjour/soir, le Wed, 13 Jan 2010 19:00:12 +0100, *Averelll* a caressé son
    clavier pour nous dire dans le message suivant:

    >>> It look like it's the WebSite Not the Browers

    >>
    >> Works fine with Firefox wihich launch VLC:
    >> http://www.cijoint.fr/cj201001/cijXpaDQGj.png
    >>

    > Vous n'en avez pas marre de répondre toujours à côté de la plaque pour
    > satisfaire vos obsessions monsieur le troll international ?


    I already told you that when you are "posting" on a foreign newsgroup to
    use the language of this newsgroup ... so the readers will be able to see
    how idiot you are !
    Plonk

    --
    Utiliser le butineur, le courriéleur, le lecteur de nouvelles
    et le SE avec lesquels vous vous sentez le plus sécurisé ... ;)
    Posted via www.individual.net
    http://mdoucet.wordpress.com/
     
  7. Averelll

    Averelll Flightless Bird

    Re: Streaming Video only shows "Windows Media" logo, but not thevideo clip

    Michel Doucet a écrit :
    > Bonjour/soir, le Wed, 13 Jan 2010 19:00:12 +0100, *Averelll* a caressé son
    > clavier pour nous dire dans le message suivant:
    >
    >>>> It look like it's the WebSite Not the Browers
    >>> Works fine with Firefox wihich launch VLC:
    >>> http://www.cijoint.fr/cj201001/cijXpaDQGj.png
    >>>

    >> Vous n'en avez pas marre de répondre toujours à côté de la plaque pour
    >> satisfaire vos obsessions monsieur le troll international ?

    >
    > I already told you that when you are "posting" on a foreign newsgroup to
    > use the language of this newsgroup ... so the readers will be able to see
    > how idiot you are !
    > Plonk
    >

    Vous vous êtes vu avec votre vilaine trogne de troll baveux ? Votre
    langage sent le fiel et le rance depuis ces longues années à représenter
    la honte de la francophonie.
     

Share This Page