1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Re-enable Welcome Screen after disabling

Discussion in 'Windows XP' started by Redhead, Feb 9, 2010.

  1. Redhead

    Redhead Flightless Bird

    I hated waiting, so changed my User Accounts and unchecked the Welcome Screen
    (& switch user) boxes. Now when I boot up, it loads fast....but I've
    completely lost my sound. I've tried troubleshooting which shows all working,
    but it doesn't. So I tried to re-do the welcome. Changed user accounts back
    to checked boxes. I still do not get welcome screen, but now I can logoff and
    switch user and when I switch user, I get all my sound again, windows noises,
    music, skype. How do I fix, either way....a)get the sound on the
    administrator page or b)get my welcome screen back. I've tried to restore,
    but when that restarts it says it could not restore.
     
  2. Pegasus [MVP]

    Pegasus [MVP] Flightless Bird

    "Redhead" <Redhead@discussions.microsoft.com> said this in news item
    news:6A502140-7820-4A5B-9089-D4CC8BC9ABD7@microsoft.com...
    > I hated waiting, so changed my User Accounts and unchecked the Welcome
    > Screen
    > (& switch user) boxes. Now when I boot up, it loads fast....but I've
    > completely lost my sound. I've tried troubleshooting which shows all
    > working,
    > but it doesn't. So I tried to re-do the welcome. Changed user accounts
    > back
    > to checked boxes. I still do not get welcome screen, but now I can logoff
    > and
    > switch user and when I switch user, I get all my sound again, windows
    > noises,
    > music, skype. How do I fix, either way....a)get the sound on the
    > administrator page or b)get my welcome screen back. I've tried to
    > restore,
    > but when that restarts it says it could not restore.


    See your second post on the same subject.
     

Share This Page