1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Rad editor controls not displayed in IE8.0.7600.16385

Discussion in 'Internet Explorer' started by Dumb user, Mar 6, 2010.

  1. Dumb user

    Dumb user Flightless Bird

    I'm running Windows 7 and have IE8 installed (as above).
    Using both 32 bit and 64 bit browsers, the Rad Editor controls (from
    Telerik) are not being presented, whereas in IE8 (on XP) they are presented
    fine.

    Is there a difference in the settings, or has something changed inside IE8
    to cause this issue?

    I've checked all the Internet Options-Advanced settings, and can't see any
    significant setting differences between the 2 machines.

    --
    Dodo
     
  2. PA Bear [MS MVP]

    PA Bear [MS MVP] Flightless Bird

    I think you'd be much better of posting here instead:
    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/iewebdevelopment/threads

    Tip: When posting in Developer forums, always include a link to your web
    site or test pages in your first post.


    Dumb user wrote:
    > I'm running Windows 7 and have IE8 installed (as above).
    > Using both 32 bit and 64 bit browsers, the Rad Editor controls (from
    > Telerik) are not being presented, whereas in IE8 (on XP) they are
    > presented
    > fine.
    >
    > Is there a difference in the settings, or has something changed inside IE8
    > to cause this issue?
    >
    > I've checked all the Internet Options-Advanced settings, and can't see any
    > significant setting differences between the 2 machines.
     
  3. rob^_^

    rob^_^ Flightless Bird

    Hi,

    You should ask your question at the Telerik support forums. The good folks
    there are very knowledgeable..

    Tip.... see the scriggly red lines in the Visual Studio IDE? They are
    mistakes you have made. Correct them and the issue will probably go away.

    You can configure VS options to only build if there are no errors at all.
    This stops the animal from being fed junk.

    Regards.

    "Dumb user" <Dumbuser@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:3A547164-39FB-4346-9486-FBF68B828B7F@microsoft.com...
    > I'm running Windows 7 and have IE8 installed (as above).
    > Using both 32 bit and 64 bit browsers, the Rad Editor controls (from
    > Telerik) are not being presented, whereas in IE8 (on XP) they are
    > presented
    > fine.
    >
    > Is there a difference in the settings, or has something changed inside IE8
    > to cause this issue?
    >
    > I've checked all the Internet Options-Advanced settings, and can't see any
    > significant setting differences between the 2 machines.
    >
    > --
    > Dodo
    >
     

Share This Page