1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Quicken sounds disappearing

Discussion in 'Windows 7' started by PE, Jul 19, 2010.

  1. PE

    PE Flightless Bird

    Hi all: I'm using Quicken Premiere 2010 on a pc running on Win7/HP/64.
    Periodically, the Quicken sounds disappear. I don't know if the problem is
    in QP or Win7, but each time it's happened I've gone into the "Sound" applet
    in Control Panel, and on the "Sounds" tab I've re-associated the events with
    the desired sounds. Also reset the sounds preferences in QP. Then, after
    running the program a few times the sounds disappear and I've returned to
    Control Panel/Sound/Sounds to see that the associations have vanished.
    Anyone know why this happens, and how to determine if it's a Win7 problem or
    a QP problem? Is there a Win7 configuration setting other than the one in
    CP/Sound/Sounds that would fix this? There have been no other problems or
    unauthorized changes in any system or other program sounds. Thanks for your
    replies!
     
  2. XS11E

    XS11E Flightless Bird

    "PE" <ple@ix.netcom.com> wrote:

    > Hi all: I'm using Quicken Premiere 2010 on a pc running on
    > Win7/HP/64. Periodically, the Quicken sounds disappear.


    There's a pretty good newsgroup for Quicken users at:
    alt.comp.software.financial.quicken

    I recall this topic coming up before, try a search for it.


    --
    XS11E, Killing all posts from Google Groups
    The Usenet Improvement Project:
    http://twovoyagers.com/improve-usenet.org/
     

Share This Page