1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

print web page IE8 with W7 HP

Discussion in 'Internet Explorer' started by Falko, Feb 1, 2010.

  1. Falko

    Falko Flightless Bird

    I do not know why but all of a sudden I cannot print anymore web pages. All I
    get is a blank page. I had a chat session with Microsoft US, they tried to
    find the problem but failed. Any help? Remember all worked fine in the
    beginning. Could a new defrag software which I recently installed cause the
    problem?
    Regards, FALKO
     
  2. rob^_^

    rob^_^ Flightless Bird

    Hi FALKO,

    Not knowing the name of the 'defrag software' is of no help in answering
    your question.

    We would also need to know which Windows version, service pack level and IE
    version you are using.

    Yes. EVERYTHING works fine in the beginning, and yes some other software
    that you have since installed could cause a problem.

    Regards.

    "Falko" <Falko@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:A413B86A-0A73-4378-A3A8-2F6C84D25F4E@microsoft.com...
    > I do not know why but all of a sudden I cannot print anymore web pages.
    > All I
    > get is a blank page. I had a chat session with Microsoft US, they tried to
    > find the problem but failed. Any help? Remember all worked fine in the
    > beginning. Could a new defrag software which I recently installed cause
    > the
    > problem?
    > Regards, FALKO
     
  3. PA Bear [MS MVP]

    PA Bear [MS MVP] Flightless Bird

    When I try to print from Internet Explorer nothing prints and the Print
    Preview page is blank
    http://social.answers.microsoft.com...r/thread/60fa191c-f687-4fdb-878f-2d9aff771acb


    Falko wrote:
    > I do not know why but all of a sudden I cannot print anymore web pages.
    > All
    > I get is a blank page. I had a chat session with Microsoft US, they tried
    > to
    > find the problem but failed. Any help? Remember all worked fine in the
    > beginning. Could a new defrag software which I recently installed cause
    > the
    > problem?
     
  4. Falko

    Falko Flightless Bird

    Hello PA Bear, I think I found the problem why I cannot print a web page. It
    is not the defrag software or IE8 but the disk clean-up in W7. Everytime I
    run disk clean-up I cannot print thereafter a web page, unless I instal the
    AppData\Local\Temp\low folder again. This is very frustrating, especially
    when you run disk clean-up once a week. Is there no other solution to this
    problem? Has Microsoft an update which corrects this failure? Regards, FALKO

    "PA Bear [MS MVP]" wrote:

    > When I try to print from Internet Explorer nothing prints and the Print
    > Preview page is blank
    > http://social.answers.microsoft.com...r/thread/60fa191c-f687-4fdb-878f-2d9aff771acb
    >
    >
    > Falko wrote:
    > > I do not know why but all of a sudden I cannot print anymore web pages.
    > > All
    > > I get is a blank page. I had a chat session with Microsoft US, they tried
    > > to
    > > find the problem but failed. Any help? Remember all worked fine in the
    > > beginning. Could a new defrag software which I recently installed cause
    > > the
    > > problem?

    >
    > .
    >
     
  5. Falko

    Falko Flightless Bird

    Hello Rob, please see my question to PA Bear. I think the problem is not the
    defreg sw but the W7 disk clean-up system which deletes everytime my temp
    folder and I have to instal over and over again the AppData\Local\Temp\low
    folder. Very frustrating. Maybe PA Bear has a solution or microsoft? Thanks
    for your reaction anyway, FALKO

    "rob^_^" wrote:

    > Hi FALKO,
    >
    > Not knowing the name of the 'defrag software' is of no help in answering
    > your question.
    >
    > We would also need to know which Windows version, service pack level and IE
    > version you are using.
    >
    > Yes. EVERYTHING works fine in the beginning, and yes some other software
    > that you have since installed could cause a problem.
    >
    > Regards.
    >
    > "Falko" <Falko@discussions.microsoft.com> wrote in message
    > news:A413B86A-0A73-4378-A3A8-2F6C84D25F4E@microsoft.com...
    > > I do not know why but all of a sudden I cannot print anymore web pages.
    > > All I
    > > get is a blank page. I had a chat session with Microsoft US, they tried to
    > > find the problem but failed. Any help? Remember all worked fine in the
    > > beginning. Could a new defrag software which I recently installed cause
    > > the
    > > problem?
    > > Regards, FALKO

    >
     
  6. PA Bear [MS MVP]

    PA Bear [MS MVP] Flightless Bird

    Pages may not be print and the print preview may be blank when printing from
    IE7 or IE8 in Vista or Windows 7
    http://support.microsoft.com/kb/973479

    You cannot print or print preview Web pages in Internet Explorer 8
    [APPLIES TO: Vista; Windows 7; Windows Server 2008]
    http://support.microsoft.com/kb/2000843

    ===============================================

    Issue
    ========
    When printing in IE7 [or IE8] on Vista...[or Win7 or Windows Server 2008]
    with UAC enabled, the following error message is received:

    "Cannot find 'file:///c:/TEMP-S~1/Low/SXFJLS4I.htm'. Make sure the path
    or Internet address is correct."

    Cause
    ========
    When UAC is enabled, IE7 is running under Protected Mode and can only write
    to low integrity objects. The Temp\Low folder has incorrect integrity level
    setting.

    Resolution
    ========
    Run the following command to set low integrity level on the Low folder:

    icacls C:/Temp\Low /setintegritylevel (OI)(CI)low

    [Source: Microsoft Online Partner Support]
    --
    ~PA Bear


    Falko wrote:
    > Hello PA Bear, I think I found the problem why I cannot print a web page.
    > It
    > is not the defrag software or IE8 but the disk clean-up in W7. Everytime I
    > run disk clean-up I cannot print thereafter a web page, unless I instal
    > the
    > AppData\Local\Temp\low folder again. This is very frustrating, especially
    > when you run disk clean-up once a week. Is there no other solution to this
    > problem? Has Microsoft an update which corrects this failure? Regards,
    > FALKO
    >
    > "PA Bear [MS MVP]" wrote:
    >
    >> When I try to print from Internet Explorer nothing prints and the Print
    >> Preview page is blank
    >> http://social.answers.microsoft.com...r/thread/60fa191c-f687-4fdb-878f-2d9aff771acb
    >>
    >>
    >> Falko wrote:
    >>> I do not know why but all of a sudden I cannot print anymore web pages.
    >>> All
    >>> I get is a blank page. I had a chat session with Microsoft US, they
    >>> tried
    >>> to
    >>> find the problem but failed. Any help? Remember all worked fine in the
    >>> beginning. Could a new defrag software which I recently installed cause
    >>> the
    >>> problem?

    >>
    >> .
     
  7. Falko

    Falko Flightless Bird

    Hello PA Bear,

    thanks for advice. If I cannot get it fixed, I might not enable UAC.
    Regards, FALKO

    "PA Bear [MS MVP]" wrote:

    > Pages may not be print and the print preview may be blank when printing from
    > IE7 or IE8 in Vista or Windows 7
    > http://support.microsoft.com/kb/973479
    >
    > You cannot print or print preview Web pages in Internet Explorer 8
    > [APPLIES TO: Vista; Windows 7; Windows Server 2008]
    > http://support.microsoft.com/kb/2000843
    >
    > ===============================================
    >
    > Issue
    > ========
    > When printing in IE7 [or IE8] on Vista...[or Win7 or Windows Server 2008]
    > with UAC enabled, the following error message is received:
    >
    > "Cannot find 'file:///c:/TEMP-S~1/Low/SXFJLS4I.htm'. Make sure the path
    > or Internet address is correct."
    >
    > Cause
    > ========
    > When UAC is enabled, IE7 is running under Protected Mode and can only write
    > to low integrity objects. The Temp\Low folder has incorrect integrity level
    > setting.
    >
    > Resolution
    > ========
    > Run the following command to set low integrity level on the Low folder:
    >
    > icacls C:/Temp\Low /setintegritylevel (OI)(CI)low
    >
    > [Source: Microsoft Online Partner Support]
    > --
    > ~PA Bear
    >
    >
    > Falko wrote:
    > > Hello PA Bear, I think I found the problem why I cannot print a web page.
    > > It
    > > is not the defrag software or IE8 but the disk clean-up in W7. Everytime I
    > > run disk clean-up I cannot print thereafter a web page, unless I instal
    > > the
    > > AppData\Local\Temp\low folder again. This is very frustrating, especially
    > > when you run disk clean-up once a week. Is there no other solution to this
    > > problem? Has Microsoft an update which corrects this failure? Regards,
    > > FALKO
    > >
    > > "PA Bear [MS MVP]" wrote:
    > >
    > >> When I try to print from Internet Explorer nothing prints and the Print
    > >> Preview page is blank
    > >> http://social.answers.microsoft.com...r/thread/60fa191c-f687-4fdb-878f-2d9aff771acb
    > >>
    > >>
    > >> Falko wrote:
    > >>> I do not know why but all of a sudden I cannot print anymore web pages.
    > >>> All
    > >>> I get is a blank page. I had a chat session with Microsoft US, they
    > >>> tried
    > >>> to
    > >>> find the problem but failed. Any help? Remember all worked fine in the
    > >>> beginning. Could a new defrag software which I recently installed cause
    > >>> the
    > >>> problem?
    > >>
    > >> .

    >
    > .
    >
     
  8. PA Bear [MS MVP]

    PA Bear [MS MVP] Flightless Bird

    You should get it fixed and you should never have to disable UAC.

    Falko wrote:
    > Hello PA Bear,
    >
    > thanks for advice. If I cannot get it fixed, I might not enable UAC.
    > Regards, FALKO
    >
    > "PA Bear [MS MVP]" wrote:
    >
    >> Pages may not be print and the print preview may be blank when printing
    >> from IE7 or IE8 in Vista or Windows 7
    >> http://support.microsoft.com/kb/973479
    >>
    >> You cannot print or print preview Web pages in Internet Explorer 8
    >> [APPLIES TO: Vista; Windows 7; Windows Server 2008]
    >> http://support.microsoft.com/kb/2000843
    >>
    >> ===============================================
    >>
    >> Issue
    >> ========
    >> When printing in IE7 [or IE8] on Vista...[or Win7 or Windows Server 2008]
    >> with UAC enabled, the following error message is received:
    >>
    >> "Cannot find 'file:///c:/TEMP-S~1/Low/SXFJLS4I.htm'. Make sure the
    >> path
    >> or Internet address is correct."
    >>
    >> Cause
    >> ========
    >> When UAC is enabled, IE7 is running under Protected Mode and can only
    >> write
    >> to low integrity objects. The Temp\Low folder has incorrect integrity
    >> level
    >> setting.
    >>
    >> Resolution
    >> ========
    >> Run the following command to set low integrity level on the Low folder:
    >>
    >> icacls C:/Temp\Low /setintegritylevel (OI)(CI)low
    >>
    >> [Source: Microsoft Online Partner Support]
    >> --
    >> ~PA Bear
    >>
    >>
    >> Falko wrote:
    >>> Hello PA Bear, I think I found the problem why I cannot print a web
    >>> page.
    >>> It
    >>> is not the defrag software or IE8 but the disk clean-up in W7. Everytime
    >>> I
    >>> run disk clean-up I cannot print thereafter a web page, unless I instal
    >>> the
    >>> AppData\Local\Temp\low folder again. This is very frustrating,
    >>> especially
    >>> when you run disk clean-up once a week. Is there no other solution to
    >>> this
    >>> problem? Has Microsoft an update which corrects this failure? Regards,
    >>> FALKO
    >>>
    >>> "PA Bear [MS MVP]" wrote:
    >>>
    >>>> When I try to print from Internet Explorer nothing prints and the Print
    >>>> Preview page is blank
    >>>> http://social.answers.microsoft.com...r/thread/60fa191c-f687-4fdb-878f-2d9aff771acb
    >>>>
    >>>>
    >>>> Falko wrote:
    >>>>> I do not know why but all of a sudden I cannot print anymore web
    >>>>> pages.
    >>>>> All
    >>>>> I get is a blank page. I had a chat session with Microsoft US, they
    >>>>> tried
    >>>>> to
    >>>>> find the problem but failed. Any help? Remember all worked fine in the
    >>>>> beginning. Could a new defrag software which I recently installed
    >>>>> cause
    >>>>> the
    >>>>> problem?
    >>>>
    >>>> .

    >>
    >> .
     

Share This Page