1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Office Document Image Writer quit working

Discussion in 'Microsoft Office' started by dreemsnake, Feb 1, 2010.

  1. dreemsnake

    dreemsnake Flightless Bird

    Microsoft Office Document Image Writer is my default printer. I use it to
    print receipts from Internet purchases, make copies of medical documents,
    copies of financial transactions, etc. I've never had trouble.

    Today, I tried to print a record from Walgreens site and it didn't work. It
    acted like it did - I hit 'print,' it popped up, hit 'print' again, gave it a
    name and it acted like it went (although it didnt show me the doc afterward,
    but even though I have that checked it never shows me anyway). When I went
    to open it, it wasn't in my documents folder. I thought maybe I saved it
    into the wrong folder so I tried it again, but it did show the correct
    folder. I printed it again and it did not tell me that it already existed,
    so I thought that was strange. Again, it didn't print. I checked all of the
    settings and tried again. I don't know what is going on. It's acting like
    everything is fine, but it's not actually printing.

    I have used this for years, for everything. It has never mattered how large
    the document is, it works great. Or it used to. Please help because I rely
    heavily on this. Thanks.
     
  2. Steve Rindsberg

    Steve Rindsberg Flightless Bird

    In article <01DDF096-194B-4DCB-9758-2939FF2FEAC1@microsoft.com>, Dreemsnake
    wrote:
    > Microsoft Office Document Image Writer is my default printer. I use it to
    > print receipts from Internet purchases, make copies of medical documents,
    > copies of financial transactions, etc. I've never had trouble.
    >
    > Today, I tried to print a record from Walgreens site and it didn't work. It
    > acted like it did - I hit 'print,' it popped up, hit 'print' again, gave it a
    > name and it acted like it went (although it didnt show me the doc afterward,
    > but even though I have that checked it never shows me anyway). When I went
    > to open it, it wasn't in my documents folder. I thought maybe I saved it
    > into the wrong folder so I tried it again, but it did show the correct
    > folder. I printed it again and it did not tell me that it already existed,
    > so I thought that was strange. Again, it didn't print. I checked all of the
    > settings and tried again. I don't know what is going on. It's acting like
    > everything is fine, but it's not actually printing.
    >
    > I have used this for years, for everything. It has never mattered how large
    > the document is, it works great. Or it used to. Please help because I rely
    > heavily on this. Thanks.


    Some web sites are squirrely; I've never pinned down the exact cause, but they
    cause one of my printers to spew reams of gibberish.

    If you want a record of whatever's there, you could make a screenshot then paste
    it into some other app and print from there, or just save the page as an MHT
    that you can view in your browser.
     

Share This Page