1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No Audio Device

Discussion in 'Windows XP' started by Bostjan Glazar, Jun 3, 2010.

  1. Bostjan Glazar

    Bostjan Glazar Flightless Bird

    In Control panel > Sounds ... it says No Audio Device, but Device Manager >
    Sound ... controllers show that my audio controller is working properly.

    Any ideas how to rectify the problem?
     
  2. Andrew E.

    Andrew E. Flightless Bird

    Try installing the boards chipset installation utility,get that at the mfg
    web
    site (intel,amd,etc)...

    "Bostjan Glazar" wrote:

    > In Control panel > Sounds ... it says No Audio Device, but Device Manager >
    > Sound ... controllers show that my audio controller is working properly.
    >
    > Any ideas how to rectify the problem?
     
  3. rogert93

    rogert93 Flightless Bird


    > GUEST wrote:
    > In Control panel > Sounds ... it says No Audio Device, but

    Device Manager >
    > Sound ... controllers show that my audio controller is working

    properly.
    >
    > Any ideas how to rectify the problem?


    You'll want to look up
    the newest drivers available for your sound card online. Once you have
    those, try uninstalling the device from device manager and then
    reinstall using the new drivers. You'll probably have to restart
    after reinstalling those drivers, after which you should be okay,
    provided there is nothing wrong with your hardware or system files
    otherwise. Good luck!
     

Share This Page