1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MS Office Document Image Writer quit working

Discussion in 'Microsoft Office' started by dreemsnake, Feb 1, 2010.

  1. dreemsnake

    dreemsnake Flightless Bird

    I'm sorry if this post shows up twice. I posted it this morning but I don't
    see it so I'm posting it again in case it didn't go.

    Microsoft Office Document Image Writer is my default printer. I use it to
    print receipts from Internet purchases, make copies of medical documents,
    copies of financial transactions, etc. I've never had trouble.

    Today, I tried to print a record from Walgreens site and it didn't work. It
    acted like it did - I hit 'print,' it popped up, hit 'print' again, gave it a
    name and it acted like it went, just like always. When I went to open it, it
    wasn't in my documents folder. I thought maybe I saved it into the wrong
    folder so I tried it again, but it did show the correct folder. I printed it
    again and it did not tell me that it already existed. Again, it didn't
    print. I checked all of the settings and tried again. I don't know what is
    going on. It's acting like everything is fine, but it's not actually
    printing.

    The only thing that was different was a printer icon that popped up in the
    system tray. When I pointed to it, it said "0 documents pending." I don't
    remember seeing this icon when I print with MODI writer.

    I have used this for years, for everything. It has never mattered how large
    the document is, it works great. Or it used to. Please help because I rely
    heavily on this. Thanks.
     
  2. DL

    DL Flightless Bird

    You would have a better experience if you used a newsreader, eg OE to post /
    read your posts rather than the web interface.
    Your earlier post has received a response

    "dreemsnake" <dreemsnake@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:53463586-CADD-4F62-BAD9-764886183274@microsoft.com...
    > I'm sorry if this post shows up twice. I posted it this morning but I
    > don't
    > see it so I'm posting it again in case it didn't go.
    >
    > Microsoft Office Document Image Writer is my default printer. I use it to
    > print receipts from Internet purchases, make copies of medical documents,
    > copies of financial transactions, etc. I've never had trouble.
    >
    > Today, I tried to print a record from Walgreens site and it didn't work.
    > It
    > acted like it did - I hit 'print,' it popped up, hit 'print' again, gave
    > it a
    > name and it acted like it went, just like always. When I went to open it,
    > it
    > wasn't in my documents folder. I thought maybe I saved it into the wrong
    > folder so I tried it again, but it did show the correct folder. I printed
    > it
    > again and it did not tell me that it already existed. Again, it didn't
    > print. I checked all of the settings and tried again. I don't know what
    > is
    > going on. It's acting like everything is fine, but it's not actually
    > printing.
    >
    > The only thing that was different was a printer icon that popped up in the
    > system tray. When I pointed to it, it said "0 documents pending." I
    > don't
    > remember seeing this icon when I print with MODI writer.
    >
    > I have used this for years, for everything. It has never mattered how
    > large
    > the document is, it works great. Or it used to. Please help because I
    > rely
    > heavily on this. Thanks.
     

Share This Page