1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

IE8 Blank Tab

Discussion in 'Internet Explorer' started by cdavis82, Mar 20, 2010.

  1. cdavis82

    cdavis82 Flightless Bird

    Often when clicking a link that opens a new tab, the new tab will either say
    Blank Page or Connecting without actually connecting to the site. This will
    happen on 4 to 5 new tabs before finally getting one that will work.

    This problem happens to me several times a day. Closing IE will fix it
    temporarily, but resetting the computer is the only thing that will fix it
    longer term. Even resetting only lasts a couple of hours of use.

    I'm using a fully updated Win7 machine. Any help would be appreciated.

    Casey
     
  2. Don Varnau

    Don Varnau Flightless Bird

    Hi,
    See if a browser add-on is causing the problem

    IEBlog Troubleshooting and Internet Explorer’s (No Add-ons) Mode:
    http://blogs.msdn.com/ie/archive/2006/07/25/678113.aspx
    -
    Hope this helps,
    Don
    [MS MVP- IE]


    "cdavis82" <cdavis82@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:F9DC6FA4-F0AC-41B0-A5A9-1EDEBF6E13A7@microsoft.com...
    > Often when clicking a link that opens a new tab, the new tab will either

    say
    > Blank Page or Connecting without actually connecting to the site. This

    will
    > happen on 4 to 5 new tabs before finally getting one that will work.
    >
    > This problem happens to me several times a day. Closing IE will fix it
    > temporarily, but resetting the computer is the only thing that will fix it
    > longer term. Even resetting only lasts a couple of hours of use.
    >
    > I'm using a fully updated Win7 machine. Any help would be appreciated.
    >
    > Casey
     
  3. rob^_^

    rob^_^ Flightless Bird

    Hi,

    AOL toolbar installed?

    Uninstall it to stop it hijacking your about:tabs page.

    Regards.

    "cdavis82" <cdavis82@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:F9DC6FA4-F0AC-41B0-A5A9-1EDEBF6E13A7@microsoft.com...
    > Often when clicking a link that opens a new tab, the new tab will either
    > say
    > Blank Page or Connecting without actually connecting to the site. This
    > will
    > happen on 4 to 5 new tabs before finally getting one that will work.
    >
    > This problem happens to me several times a day. Closing IE will fix it
    > temporarily, but resetting the computer is the only thing that will fix it
    > longer term. Even resetting only lasts a couple of hours of use.
    >
    > I'm using a fully updated Win7 machine. Any help would be appreciated.
    >
    > Casey
     

Share This Page