1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

IE8 Add-on Manager Issue

Discussion in 'Internet Explorer' started by Steve6397, Jan 21, 2010.

  1. Steve6397

    Steve6397 Flightless Bird

    Hi,
    Just built a new box for a HTPC with Win 7 Pro (32bit), no probs everything
    working OK.
    If I try and access my CCTV server (on an XP box in the loft) using IE8, it
    tries to install an activex control to display the CCTV pictures. IE8
    prevents the install and says it's disabled it because of unknown publisher,
    use Ad-on manager to enable it. When I open add-on manager the activex
    control is not there, I would have expected it to be listed but disabled, but
    nothing. Interestingly, on another PC which was Vista and was accessessing
    the CCTV so it did have the activex control installed, this has now been
    upgraded to Win 7 Pro (32bit) and the activex control for the CCTV is there
    in add-on manager and it's quite happy and displays the CCTV image. It's
    just this new install that doesn't seem to like it.
    I tried Microsoft support, and even had one of there agents controlling the
    box for over an hour trying all the usual stuff of permissions etc but no
    good.
    I should add that I've tried several logins all with local & domain admin
    rights.
    I would appreciate any thoughts
     
  2. Dan

    Dan Flightless Bird

    "Steve6397" <Steve6397@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:8FA129D8-B6EB-4568-9079-80530179BD27@microsoft.com...
    > Hi,
    > Just built a new box for a HTPC with Win 7 Pro (32bit), no probs
    > everything
    > working OK.
    > If I try and access my CCTV server (on an XP box in the loft) using IE8,
    > it
    > tries to install an activex control to display the CCTV pictures. IE8
    > prevents the install and says it's disabled it because of unknown
    > publisher,
    > use Ad-on manager to enable it. When I open add-on manager the activex
    > control is not there, I would have expected it to be listed but disabled,
    > but
    > nothing. Interestingly, on another PC which was Vista and was
    > accessessing
    > the CCTV so it did have the activex control installed, this has now been
    > upgraded to Win 7 Pro (32bit) and the activex control for the CCTV is
    > there
    > in add-on manager and it's quite happy and displays the CCTV image. It's
    > just this new install that doesn't seem to like it.
    > I tried Microsoft support, and even had one of there agents controlling
    > the
    > box for over an hour trying all the usual stuff of permissions etc but no
    > good.
    > I should add that I've tried several logins all with local & domain admin
    > rights.
    > I would appreciate any thoughts


    Have you used the "All add-ons" drop down option next to the Show label (the
    default view is "Currently loaded add-ons"), left side of the add-on
    manager? If not, then it's possible that the add-on is being hidden from
    view.

    --
    Dan
     

Share This Page