1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

IE 8 - domain user account

Discussion in 'Internet Explorer' started by PioLa, Jan 21, 2010.

  1. PioLa

    PioLa Flightless Bird

    I installed IE 8.0 on win XP SP3 Prof. on domain workstations --> No errors.
    Domain user can't run IE 8. On Admin account is 'OK ( IE work OK).
    No errros in logs (system, app). I try reinstall IE 8.0 on workstation.
     
  2. rob^_^

    rob^_^ Flightless Bird

    Hi Pio,

    Delete the 'Domain' user account and create a new one. Perhaps the user name
    of 'Domain' is causing an issue.

    See also

    My Computer>Properties

    Ensure that your Workgroup setting on all computers on your home network
    have the same value. Change the default Workgroup name ("WORKGROUP") for
    additional security. <wink>

    Further tips for setting up home networks can be found here -
    http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/default.mspx

    Regards.

    "PioLa" <PioLa@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:458DEE63-8AFA-4C96-A93C-DA3A07A96ECF@microsoft.com...
    > I installed IE 8.0 on win XP SP3 Prof. on domain workstations --> No
    > errors.
    > Domain user can't run IE 8. On Admin account is 'OK ( IE work OK).
    > No errros in logs (system, app). I try reinstall IE 8.0 on workstation.
    >
     
  3. Dan

    Dan Flightless Bird

    "PioLa" <PioLa@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:458DEE63-8AFA-4C96-A93C-DA3A07A96ECF@microsoft.com...
    > I installed IE 8.0 on win XP SP3 Prof. on domain workstations --> No
    > errors.
    > Domain user can't run IE 8. On Admin account is 'OK ( IE work OK).
    > No errros in logs (system, app). I try reinstall IE 8.0 on workstation.


    Check for any GPO settings that prevent IE from running.

    IE8 itself isn't the problem, I have it running on domain workstations with
    normal domain user accounts.

    --
    Dan
     

Share This Page