1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help features won't load in Enterprise 2007

Discussion in 'Microsoft Office' started by Office User, May 6, 2010.

  1. Office User

    Office User Flightless Bird

    Everytime I try to access Help in Office 2007 in any of Word, Excel etc, the
    program that I am in wants to re install everytime or configure, then there
    is no box to type the query after that either. I originally had Home and
    Student installed and that worked fine, then custom installed Enterpsie to
    add Publisher and Access. Since then I have had no luck with using Help with
    either. I have uninstalled, reinstalled, tried this and that I don't know
    how many times but still not able to use Help in any of the suites. I
    contacted the people I bought Enterprise from and they sent me another disk
    to try but still nothing. They told me to contact MS Technical support but
    they want to charge the earth and gave me no idea what the problem was. Many
    thanks, would love some help.
     
  2. DL

    DL Flightless Bird

    Personally I'd uninstall H&S, or all versions of Office, reboot, then
    reinstall your full enterprise version. If nothing else H&S is not licensed
    for business use

    "Office User" <Office User@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:0215DF64-7254-4BC6-8B05-E60F1AE6C2D3@microsoft.com...
    > Everytime I try to access Help in Office 2007 in any of Word, Excel etc,
    > the
    > program that I am in wants to re install everytime or configure, then
    > there
    > is no box to type the query after that either. I originally had Home and
    > Student installed and that worked fine, then custom installed Enterpsie to
    > add Publisher and Access. Since then I have had no luck with using Help
    > with
    > either. I have uninstalled, reinstalled, tried this and that I don't know
    > how many times but still not able to use Help in any of the suites. I
    > contacted the people I bought Enterprise from and they sent me another
    > disk
    > to try but still nothing. They told me to contact MS Technical support
    > but
    > they want to charge the earth and gave me no idea what the problem was.
    > Many
    > thanks, would love some help.
     

Share This Page