1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Groove 2007 problems after upgrade from 3.1.

Discussion in 'Microsoft Office' started by Tony, Feb 11, 2010.

  1. Tony

    Tony Flightless Bird

    I've just gone through the very painful process of upgrading to Groove 2007
    from version 3.1. A whole day lost trying to make it work again when it was
    fine before.

    But it is still not working correctly. Only some of my contacts are showing
    as online. I've gone through the "delete the contact"/"send a message"/"add
    the contact" process as suggested in the knowledgebase but no success.

    I can even send messages to the ones who appear offline, but when they reply
    I do not receive them.

    Amy ideas?

    Tony.
     
  2. Bob I

    Bob I Flightless Bird

    There is a specific group for groove questions. (link below for your
    convenience )
    http://www.microsoft.com/communitie...F4-C0D4-D4DB-2249A9A182A6&lang=en&cr=US&exp=1


    Tony wrote:
    > I've just gone through the very painful process of upgrading to Groove 2007
    > from version 3.1. A whole day lost trying to make it work again when it was
    > fine before.
    >
    > But it is still not working correctly. Only some of my contacts are showing
    > as online. I've gone through the "delete the contact"/"send a message"/"add
    > the contact" process as suggested in the knowledgebase but no success.
    >
    > I can even send messages to the ones who appear offline, but when they reply
    > I do not receive them.
    >
    > Amy ideas?
    >
    > Tony.
     
  3. Peter Foldes

    Peter Foldes Flightless Bird

    Tony

    Try here

    On the web:
    http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/list/en-us/default.aspx?dg=microsoft.public.groove


    --
    Peter

    Please Reply to Newsgroup for the benefit of others
    Requests for assistance by email can not and will not be acknowledged.

    "Tony" <Tony@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:E90EF488-8298-42BD-A44D-237D6D5D01DA@microsoft.com...
    > I've just gone through the very painful process of upgrading to Groove 2007
    > from version 3.1. A whole day lost trying to make it work again when it was
    > fine before.
    >
    > But it is still not working correctly. Only some of my contacts are showing
    > as online. I've gone through the "delete the contact"/"send a message"/"add
    > the contact" process as suggested in the knowledgebase but no success.
    >
    > I can even send messages to the ones who appear offline, but when they reply
    > I do not receive them.
    >
    > Amy ideas?
    >
    > Tony.
     
  4. Tony

    Tony Flightless Bird

    Thanks. I couldn't find the groove group.

    Tony.



    "Bob I" wrote:

    > There is a specific group for groove questions. (link below for your
    > convenience )
    > http://www.microsoft.com/communitie...F4-C0D4-D4DB-2249A9A182A6&lang=en&cr=US&exp=1
    >
    >
    > Tony wrote:
    > > I've just gone through the very painful process of upgrading to Groove 2007
    > > from version 3.1. A whole day lost trying to make it work again when it was
    > > fine before.
    > >
    > > But it is still not working correctly. Only some of my contacts are showing
    > > as online. I've gone through the "delete the contact"/"send a message"/"add
    > > the contact" process as suggested in the knowledgebase but no success.
    > >
    > > I can even send messages to the ones who appear offline, but when they reply
    > > I do not receive them.
    > >
    > > Amy ideas?
    > >
    > > Tony.

    >
    > .
    >
     
  5. Bob I

    Bob I Flightless Bird

    You're welcome, have a great day!

    Tony wrote:
    > Thanks. I couldn't find the groove group.
    >
    > Tony.
    >
    >
    >
    > "Bob I" wrote:
    >
    >
    >>There is a specific group for groove questions. (link below for your
    >>convenience )
    >>http://www.microsoft.com/communitie...F4-C0D4-D4DB-2249A9A182A6&lang=en&cr=US&exp=1
    >>
    >>
    >>Tony wrote:
    >>
    >>>I've just gone through the very painful process of upgrading to Groove 2007
    >>>from version 3.1. A whole day lost trying to make it work again when it was
    >>>fine before.
    >>>
    >>>But it is still not working correctly. Only some of my contacts are showing
    >>>as online. I've gone through the "delete the contact"/"send a message"/"add
    >>>the contact" process as suggested in the knowledgebase but no success.
    >>>
    >>>I can even send messages to the ones who appear offline, but when they reply
    >>>I do not receive them.
    >>>
    >>>Amy ideas?
    >>>
    >>>Tony.

    >>
    >>.
    >>
     

Share This Page