1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Flash animation not showing

Discussion in 'Internet Explorer' started by Claudine, Mar 7, 2010.

  1. Claudine

    Claudine Flightless Bird

    I have remade my website and the animations in the index page are showing ok
    in the browser preview but when I upload they don't show up; what should I
    do? thanks in advance for your help; Claudine
     
  2. Donald Anadell

    Donald Anadell Flightless Bird

    "Claudine" <Claudine@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:4959BC96-0A28-47A8-A8BE-E69FDC1E83CA@microsoft.com...
    >I have remade my website and the animations in the index page are showing
    >ok
    > in the browser preview but when I upload they don't show up; what should I
    > do? thanks in advance for your help; Claudine


    Hi,

    You would be much better served asking your question in a Developer Forum.

    Having said that, if you are using the following site instructions for
    embedding your flash content in your web page:

    http://kb2.adobe.com/cps/415/tn_4150.html

    Be sure to Edit the file path in the Object tag and Embed tag to reflect the
    actual location of the Flash file on your web server, and upload both your
    HTML and Flash file to the appropriate directories on your server.

    Good luck,

    Donald Anadell
     
  3. Jeff Strickland

    Jeff Strickland Flightless Bird

    "Claudine" <Claudine@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:4959BC96-0A28-47A8-A8BE-E69FDC1E83CA@microsoft.com...
    >I have remade my website and the animations in the index page are showing
    >ok
    > in the browser preview but when I upload they don't show up; what should I
    > do? thanks in advance for your help; Claudine


    If you are using Vista, go to the Control Panel, User Accounts, and disable
    the User Account Control and see if that solves your problem.
     

Share This Page