1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Connection Failed!

Discussion in 'Windows XP' started by chuck, Jan 7, 2010.

  1. chuck

    chuck Flightless Bird

    About once a week or so, when I click the Local Area Network
    icon to enable my connection to my DSL router, I get a
    Connection Failed! nasty-gram. The only recourse is to
    reboot and then everything works fine for another week or so.

    obtw - when I click Shutdown, the pc hangs. Gotta power off
    and on to reboot. Then the LAN works great.

    ideas???

    chuck
     
  2. chuck

    chuck Flightless Bird

    chuck wrote:
    > About once a week or so, when I click the Local Area Network
    > icon to enable my connection to my DSL router, I get a
    > Connection Failed! nasty-gram. The only recourse is to
    > reboot and then everything works fine for another week or so.
    >
    > obtw - when I click Shutdown, the pc hangs. Gotta power off
    > and on to reboot. Then the LAN works great.
    >
    > ideas???
    >
    > chuck


    Helllppppppp!!
     
  3. chuck

    chuck Flightless Bird

    chuck wrote:
    > chuck wrote:
    >> About once a week or so, when I click the Local Area Network
    >> icon to enable my connection to my DSL router, I get a
    >> Connection Failed! nasty-gram. The only recourse is to
    >> reboot and then everything works fine for another week or so.
    >>
    >> obtw - when I click Shutdown, the pc hangs. Gotta power off
    >> and on to reboot. Then the LAN works great.
    >>
    >> ideas???
    >>
    >> chuck

    >
    > Helllppppppp!!

    bump
     

Share This Page