1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't get help for word macros

Discussion in 'Microsoft Office' started by JeffG, Apr 27, 2010.

  1. JeffG

    JeffG Flightless Bird

    I am writing simple macros for Microsoft Word 2007. When I am in the
    document and want to work on the macro, I press Alt+F11 and that opens up the
    macro workarea. If I click on the “Microsoft Visual Basic Help†and enter
    almost anything, it is not found. I have even tried simple things like Save
    or File and they aren’t found. I have gone into Tools -> References and made
    sure things like “Microsoft Development Environment 8.0†and “Microsoft
    Development Environment VB .Net†are checked. I know I don’t have something
    set right but I can’t figure out what.

    Anyone have an idea how I can fix the Help facility?
     
  2. Jefferson

    Jefferson Flightless Bird

    I don't think it's you. I was using VB Help religiously until about a week
    ago when all the pages started coming up blank. I confirmed this on both my
    home and work systems.

    It's the "online" help pages only, and only in the VB Editor -- not Excel,
    Word, or PowerPoint general help.

    I right-clicked the empty pages (which are Web pages) and selected
    Properties, and all pages point to "http://office2010.microsoft.com" -- I
    have Office 2007 Enterprise. If I took a wild guess, maybe Microsoft got
    eager to push out their Office 2010 product and revised their Help website
    for Office 2010, but broke other versions of Office help. ???

    J

    "JeffG" wrote:

    > I am writing simple macros for Microsoft Word 2007. When I am in the
    > document and want to work on the macro, I press Alt+F11 and that opens up the
    > macro workarea. If I click on the “Microsoft Visual Basic Help†and enter
    > almost anything, it is not found. I have even tried simple things like Save
    > or File and they aren’t found. I have gone into Tools -> References and made
    > sure things like “Microsoft Development Environment 8.0†and “Microsoft
    > Development Environment VB .Net†are checked. I know I don’t have something
    > set right but I can’t figure out what.
    >
    > Anyone have an idea how I can fix the Help facility?
    >
     

Share This Page